Kenzo | Η capsule συλλογή που αφιερώνει στην προστασία της άγριας τίγρης

Μία δράση που υποστηρίζει τη φιλοσοφία του brand να εμπνέεται από τη φύση και να προστατεύει τη φύση.

Ισχυρή ενέργεια, δύναμη και αγάπη για τη φύση. Τρία χαρακτηριστικά της τίγρης, τα οποία ενσαρκώνονται στο πνεύμα της KENZO.

Με το σπάνιο αιλουροειδές να βρίσκεται υπό κίνδυνο εξαφάνισης, το brand ενώνει τις δυνάμεις του με τη WWF για την προστασία των μοναδικών αυτών ζώων. Στόχος της συνεργασίας είναι η υποστήριξη των οικοσυστημάτων και η ευημερία των περιοχών που κατοικούν οι τίγρεις, προκειμένου να διπλασιαστούν σε αριθμό μέχρι το 2022, έτος της τίγρης στoν κινέζικo ζωδιακό κύκλο. Στη φιλόδοξη προσπάθειά τους, γνωστή και ως TX2, συμβάλουν επίσης κοινότητες, κυβερνήσεις και οργανισμοί.

Kenzo | Η capsule συλλογή που αφιερώνει στην προστασία της άγριας τίγρης
Kenzo

Προς τιμήν της εμβληματικής της τίγρης, η KENZO εγκαινιάζει μια capsule συλλογή με μπλούζες, t-shirts και φούτερ, από 100% βιολογικό βαμβάκι και δωρίζει $10 για κάθε κομμάτι που θα πωλείται στον στόχο TX2. Η προσφορά αυτή του brand θα διαρκέσει ως και το 2022, ακολουθώντας το χρονοδιάγραμμα που τέθηκε για να διπλασιαστούν τα άγρια ζώα και αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης συνεργασίας μεταξύ της KENZO και της WWF, για τη βελτίωση της βιωσιμότητα στην αλυσίδα εφοδιασμού βαμβακιού και γλυκού νερού.

Kenzo

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ