Τα 9 closet essentials του χειμερινού στιλ για κομψές εμφανίσεις στην πόλη

Πώς θα δημιουργήσετε τις πιο κομψές εμφανίσεις στην πόλη.

Εάν κάθε εποχή έχει τη δική της capsule γκαρνταρόμπα, τότε η χειμερινή αποτελείται από ρούχα και αξεσουάρ που ισορροπούν άψογα ανάμεσα στην κομψότητα και την πρακτικότητα. Άλλωστε, η χαμηλή θερμοκρασία που είναι αναπόσπαστο στοιχείο της καθημερινότητάς μας αυτή την εποχή καθιστούν το χειμερινό ντύσιμο μία πιο περίπλοκη διαδικασία. Ευτυχώς υπάρχουν κάποια κομμάτια- ήρωες που μας βοηθούν να πετύχουμε τον στόχο μας και να δημιουργήσουμε προσεγμένες εμφανίσεις όποιο κι αν είναι το dress code. 

Διαβάστε Επίσης

#1 Η maxi φούστα

Οι φούστες σε μακρύ μήκος είναι ιδανική επιλογή για εσάς που επιθυμείτε να ανανεώσετε το στιλ σας με κομμάτια που είναι επίσης πρακτικά όσο και το αγαπημένο σας παντελόνι. Μία maxi φούστα σε ντένιμ ή ουδέτερη απόχρωση όπως το μαύρο είναι ιδανική προσθήκη στη χειμερινή γκαρνταρόμπα σας. Συνδυάστε τη με πουλόβερ, πουκάμισα ή μπλούζες φούτερ για κομψές εμφανίσεις από το πρωί έως το βράδυ. 

maxi skirt

#2 Το tailored  παλτό 

Αναπόσπαστο κομμάτι της τρέχουσας σεζόν είναι και το tailored παλτό. Το εν λόγω πανωφόρι είναι ο πρωταγωνιστής της χειμερινής μόδας, συνεπώς χρειάζεται να δείξετε την απαραίτητη προσοχή στην επιλογή του, ώστε να επενδύσετε σε εκείνο που ταιριάζει άψογα στη σιλουέτα σας. 

tailored coat

#3 Το πλεκτό γιλέκο

Τα τελευταία χρόνια, τα πλεκτά γιλέκα ανήκουν στη λίστα με τους leaders του street style και όχι άδικα. Μπορείτε να δημιουργήσετε εύκολα layering, ενώ ταυτόχρονα προσφέρουν περισσότερο coziness. 

sweater vest

#4 Το τζιν σε ίσια γραμμή

Εάν υπάρχει μία γραμμή τζιν που ταιριάζει και κολακεύει τις περισσότερες σιλουέτες, τότα αυτή είναι η ίσια. Ένα straight leg τζιν παντελόνι αξίζει σίγουρα μία θέση στη χειμερινή shopping list σας. 

Straight-leg jeans

#5  Η καφέ τσάντα

Η καφέ τσάντα συναγωνίζεται σε κομψότητα την κλασική μαύρη, αφού συνδυάζεται εύκολα με κάθε look και χαρακτηρίζεται από διαχρονική κομψότητα. Εάν επιθυμείτε να ανανεώσετε έξυπνα το στιλ σας, μία καφέ τσάντα είναι η τέλεια πρόταση. 

kafe

#6  Το ζιβάγκο

Πρόκειται για ένα κομμάτι ήρωα του χειμερινού ντυσίματος. Το ζιβάγκο αποπνέει φινέτσα και coolness, ενώ μπορείτε να κάνετε layering, συνδυάζοντας το με πουκάμισα, φορέματα ή ζακέτες. 

turtleneck

#7  Οι μπότες ιππασίας

Οι μπότες ιππασίας έχουν φέτος τον χειμώνα την τιμητική τους και όχι άδικα. Διαχρονικές και ταυτόχρονα επίκαιρες, συνδυάζονται με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις και κυρίως ταιριάζουν άψογα με φορέματα και φούστες. 

Riding boots

#8  Τα χειμερινά αξεσουάρ

Ένας εύκολος τρόπος για να αντιμετωπίσετε το κρύο χωρίς να κάνετε την παραμικρή έκπτωση στο προσωπικό στιλ σας, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίζετε ένα look είναι τα χειμερινά αξεσουάρ. Τα κασκόλ, τα γάντια και οι σκούφοι είναι τέλειες επιλογές για αναβαθμισμένο winter style. 

Essential winter accessories

#9  Το πλεκτό φόρεμα

Εκτός από τα πλεκτά πουλόβερ και τις ζακέτες, τα πλεκτά φορέματα έχουν αναλάβει επίσης τον ρόλο του πρωταγωνιστή στο στιλ της τρέχουσας εποχής. Επενδύστε σε πλεκτά φορέματα σε αποχρώσεις όπως το γκρι, το μαύρο ή το off-white και η στιλιστική επιτυχία θα είναι δεδομένη. 

knitted dress

Διαβάστε Επίσης