Το front row του Παρισιού ήταν πιο τολμηρό από τις συλλογές

Οι καλύτερες εμφανίσεις από το front row στα shows της Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής.

Η Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής του Παρισιού ολοκληρώθηκε, τα shows της συζητιούνται ακόμα. Μαζί με τις haute couture συλλογές, ωστόσο, συζητιούνται και οι εμφανίσεις των καλεσμένων, πολλές από τις οποίες υπερσκίασαν ακόμα και τα looks των collections. Σε μία εβδομάδα μόδας που πολλοί οίκοι, όπως Dior, Chanel, Valentino και Fendi, επέλεξαν να αφήσουν τη φαντασμαγορία και να εστιάσουν στην ουσία της couture, δηλαδή την εξαιρετική ραπτική των ρούχων και όχι τόσο τον εντυπωσιασμό που προσφέρουν περίτεχνες έως και σουρεαλιστικές τεχνικές και σχέδια, οι καλεσμένοι αποφάσισαν να ακολουθήσουν την αντίθετη πορεία: αυτή του statement look

Πρωταγωνίστρια της Paris Fashion Week ήταν η Cardi B που εμφανίστηκε σε πέντε front rows από τα οποία σε κανένα δεν πέρασε απαρατήρητη. Για να είμαστε πιο ακριβείς, στην Αμερικανίδα ράπερ ανήκουν τα πιο bold, glam και εκκεντρικά looks της Εβδομάδας Μόδας - που σημαίνει και τα πιο viral- με το tweed Thom Browne ταγέρ που φόρεσε στο show του σχεδιαστή να αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά της. Άλλη διάσημη που συζητήθηκε στο Παρίσι, ήταν ασφαλώς η Shakira, που με το comeback της στη δημόσια σφαίρα μετά το διαζύγιο της, επέλεξε να κάνει statement με το avant-garde παλτό της με το τεράστιο 3D "NO" από τη συλλογή Viktor & Rolf, την οποία και παρακολούθησε. 

Άλλη διάσημη με αρκετές front row εμφανίσεις ήταν η Camila Cabello που με ευκολία περνούσε από το goth και εκκεντρικό στο ρομαντικό στιλ ανάλογα με το show, ενώ βεβαίως στα highlights της Εβδομάδας Μόδας της Υψηλής Ραπτικής ήταν και η εμφάνιση της Natalie Portman στο front row του Dior. Πιστή στο κομψό της ύφος, η Portman επέλεξε να φορέσει ένα strapless λευκό φόρεμα με watercolor φλοράλ μοτίβο από τη συλλογή του οίκου. 

Best - of Looks

Η Natalie Portman στον Dior.

Η Cardi B στον Schiaparelli.

Η Cardi B στον Thom Browne.

Η Cardi B στον Balenciaga.

Η Cardi B στο δείπνο του Balenciaga.

Cardi B Gaurav Gupta

Η Cardi B στον Fendi.

Η Michelle Yeoh στον Balenciaga.

Η Michelle Yeoh Dinner στο δείπνο του Balenciaga.

Η Vanessa Paradis στην Chanel.

H Charlotte Casiraghi στην Chanel.

Η Florence Pugh στον Valentino.

Η Diane Keaton στον Thom Browne.

Η Shakira στον Viktor&Rolf.

Η Olympia στον Valentino.

H Camila Cabello στον Stephane Rolland.

Η Camila Cabello στον Giambattista Valli.

Η Camila Cabello στον Jean Paul Gaultier.

Η Philippine Leroy Beaulieu στον Schiaparelli.

Η Fan Bingbing στον Viktor & Rolf.

Η Rosamund Pike στον Dior.

Η Jenna Coleman στην Chanel.

Η Emma Chamberlain στον Thom Browne.

Η Sydney Sweeney στον Giorgio Armani.