Το απρόσμενο χρώμα μαλλιών που κολακεύει κάθε γυναίκα μετά τα 50

Η τάση που υιοθέτησε η Jennifer Lopez κι αξίζει να τολμήσετε.

Πολλές γυναίκες καθώς μεγαλώνουν τείνουν να καταφεύγουν σε safe έως και συντηρητικές beauty επιλογές από φόβο πως οτιδήποτε άλλο υπάρχει ο κίνδυνος να εμπίπτει στην κατηγορία του "πολύ νεανικού". Η Jennifer Lopez στα 52 της έρχεται για μία ακόμα φορά να αμφισβητήσει τα στερεότυπα και να ανακηρύξει το ροζ το it χρώμα μαλλιών για 50άρες. Ο λόγος που αξίζει να ακολουθήσετε το παράδειγμά της είναι πολύ σημαντικός.

Το νέο it χρώμα μαλλιών για 50άρες

Διαβάστε Επίσης

Την περασμένη Παρασκευή, ο hairstylist Chris Appleton αποκάλυψε το νέο χρώμα μαλλιών της Lopez, εντυπωσιάζοντας τους ακόλουθούς της. Η Λατίνα star απαρνήθηκε τα signature καστανά μαλλιά της για χάρη ενός bumbble gum pink hair look, που αδιαμφισβήτητα τής πηγαίνει πολύ. Δεν είναι ωστόσο ούτε η πρώτη celebrity άνω των 50, που έχει ενδώσει στην αναπάντεχη γοητεία του ανατρεπτικού παστέλ χρώματος.

Πολύ πριν από εκείνη, η Helen Mirren, η Cate Blancett, η Nicole Kidman και η Madonna έχουν αποδείξει το πόσο κολακευτικό μπορεί να είναι το ροζ χρώμα στα μαλλιά για μια γυναίκα μετά τα 50. Όχι τυχαία. Με το πέρασμα των χρόνων, η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη της και το πρόσωπο δείχνει ολοένα και πιο άτονο και θαμπό. Οι ζεστοί τόνοι του ροζ χρώματος στα μαλλιά, επαναφέρουν τη χαμένη λάμψη της επιδερμίδας, κάνοντάς τη τελικά να δείχνει πιο νεανική.

χρώμα μαλλιών για 50άρες

Αν νιώθετε πως το ροζ χρώμα στα μαλλιά δεν είναι κάτι που ταιριάζει στο στιλ σας, μπορείτε να υιοθετήσετε μια strawberry blonde απόχρωση, η οποία θα σας επιτρέψει να απολαύσετε τα πλεονεκτήματα της τάσης, χωρίς να χρειαστεί να κάνετε μια πολύ δραστική αλλαγή στην εμφάνισή σας.

The Perfect Cut

Το κούρεμα με το οποίο θα συνδυάσετε τα νέα ροζ μαλλιά σας έχει εξίσου μεγάλη σημασία. Η πρόταση του Chris Appleton είναι ένα κούρεμα με έντονο φιλάρισμα γύρω από το πρόσωπο, το οποίο θα χαρίζει όγκο και κίνηση στα μαλλιά. Αγαπημένη του επιλογή είναι και τα curtain bangs, τα οποία είναι είναι εξαιρετικά ευέλικτα στο styling, ενώ παράλληλα καμουφλάρουν το πόδι της χήνας.

Handle with Care

χρώμα μαλλιών για 50άρες

Ακριβώς όπως συμβαίνει με τα ξανθά μαλλιά, έτσι και τα ροζ χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, έτσι ώστε το χρώμα να διατηρηθεί λαμπερό. Τα πολύ συχνά λουσίματα καλό είναι να αποφεύγονται, ενώ πολύ σημαντική θεωρείται η ενσωμάτωση μοβ προϊόντων περιποίησης στη hair care ρουτίνα, έτσι ώστε να εξουδετερώνονται οι κίτρινοι τόνοι.

Διαβάστε Επίσης