Metaverse Fashion Week | Η θέση της ομορφιάς στην πρώτη μεγάλης κλίμακας εικονική Εβδομάδα Μόδας

Κι όμως τα avatars "φορούσαν" έναν από τους πιο εμβληματικούς ορούς προσώπου όλων των εποχών.

H πρώτη Metaverse Εβδομάδα Μόδας πραγματοποιήθηκε στον 3D εικονικό κόσμο της Decentraland, από τις 24 Μαρτίου έως τις 28 Μαρτίου 2022, φιλοξενώντας στο πρόγραμμά της 55 brands. Avatars, που "ενσάρκωναν" το μέλλον στον κόσμο της μόδας, παρουσίασαν τις συλλογές μεγάλων οίκων ανάμεσά τους οι Tommy Hilfiger, Dolce & Gabbana, Hogan κ.ά. Η βιομηχανία της ομορφιάς δεν ήταν φυσικά απούσα από την πρωτόγνωρη αυτή γιορτή μόδας και τεχνολογίας.

Διαβάστε Επίσης

Η Estée Lauder συμμετείχε ως ο αποκλειστικός συνεργάτης ομορφιάς στo Decentraland Metaverse Fashion Week. Πιο συγκεκριμένα, συνεργάστηκε με την Alex Box, μία διακεκριμένη καλλιτέχνιδα στο χώρο του metaverse, για να δημιουργήσει ένα πρωτότυπο, μη-ανταλλάξιμο token (NFT) που μπορεί να φορεθεί από avatars, εμπνευσμένο από τον κορυφαίο ορό της μάρκας, Advanced Night Repair.

Estée Lauder


Οι χρήστες είχαν τη δυνατότητα να εισέλθουν μέσα στο εμβληματικό μικρό καφέ μπουκάλι του Advanced Night Repair για να ξεκλειδώσουν ένα ψηφιακό σήμα ή ένα Πρωτόκολλο Απόδειξης Συμμετοχής (POAP) και να διεκδικήσουν ένα NFT που μπορεί να φορεθεί από το avatar τους, χαρίζοντάς του μία λαμπερή αύρα, εμπνευσμένη από τον ορό Advanced Night Repair.

Αυτή η ενέργεια αντιπροσωπεύει δύο τεχνολογικά ορόσημα για την Estée Lauder και την Estée Lauder Companies: την πρώτη χρήση σημάτων ή Πρωτοκόλλου Απόδειξης Συμμετοχής (POAP) και των πρώτων NFTs που μπορούν να φορεθούν από avatars.
"Σε όλη την ELC, χρησιμοποιούμε την τεχνολογία για να επανεφεύρουμε και να επαναπροσδιορίσουμε τον τρόπο με τον οποίο οι καταναλωτές παγκοσμίως εξερευνούν και εκφράζουν την μοναδικότητα της ομορφιάς τους - όχι μόνο στον φυσικό κόσμο, αλλά πλέον και στον ψηφιακό", δήλωσε ο Michael W. Smith, Chief
Information Officer της Estée Lauder Companies.

"Μέσω αυτής της καινοτόμου ενεργοποίησης blockchain, το brand της Estée Lauder θα αφήσει το στίγμα του στο Metaverse και θα οδηγήσει τη συμμετοχή και πίστη των καταναλωτών με ένα πρωτοποριακό τρόπο. Το ψηφιακό Advanced Night Repair NFT που μπορεί να φορεθεί από avatars και το ψηφιακό σήμα θα συνεχίσουν να υπάρχουν και μετά την Εβδομάδα Μόδας του Metaverse και αποτελούν ένα σημαντικό ορόσημο για τη σύνδεση της τεχνολογίας με την ομορφιά".

Διαβάστε Επίσης