Πριγκίπισσα Ευγενία | Το όνομα του γιου της πρόκειται να είναι φόρος τιμής στην οικογένεια της

Τι υποστηρίζουν οι royal ανταποκριτές;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία και ο σύζυγος της Jack Brooksbank υποδέχτηκαν στις 9 Φεβρουαρίου το πρώτο τους παιδί, σκορπώντας πολλή χαρά στην royal οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας. Μέχρι στιγμής έχει γίνει γνωστό πως ο γιος του ζευγαριού γεννήθηκε με βάρος 3.600 στο νοσοκομείο Portland και ο σύζυγος της πριγκίπισσας ήταν συνεχώς στο πλευρό της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό είναι ποιο θα είναι το όνομα που θα δοθεί στο νεογέννητο αγόρι. Η εγγονής της βασίλισσας Ελισάβετ φαίνεται πως ακολουθεί το παράδειγμα της Kate Middleton με τον πρίγκιπα William και της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry, οι οποίοι επίσης είχαν αφήσει να περάσουν μερικές ημέρες μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των ονομάτων που θα δώσουν στα παιδιά τους.

Όπως είναι φυσικό, δημοσιογράφοι και συγγραφείς που ασχολούνται με κάθε εξέλιξη που αφορά τη royal οικογένεια της Μεγάλης Βρετανίας έχουν ήδη ξεκινήσει να κάνουν τις δικές τους υποθέσεις. Έχουν καταλήξει μάλιστα στο συμπέρασμα πως το όνομα που θα δώσει το ζευγάρι στον γιο του πρόκειται να είναι ένας φόρος τιμής στην οικογένεια της πριγκίπισσας Ευγενίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Συγκεκριμένα, υποστηρίζουν πως το παιδί θα πάρει το όνομα του παππού της Ευγενίας, πρίγκιπα Φιλίππου. Αυτή τη άποψη έρχεται αντίθετα βέβαια με τη θεωρία που είχαν κάποιοι άλλοι royal experts που στο τέλος του 2020 είχαν προβλέψει πως το όνομα που θα πάρει το παιδί θα είναι είτε Arthur είτε Henry.

Υπάρχουν μάλιστα και διάφορα στοιχήματα και μία λίστα από ονόματα που έχει δημιουργηθεί από fans της οικογένειας. Μέχρι πρόσφατα το όνομα "Φίλιππος" βρισκόταν στην 25η θέση, ενώ πλέον έχει εκτοξευτεί στην 4η. Ωστόσο, όλα αυτά είναι απλώς εικασίες και μένει να περιμένουμε την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού και της οικογένειας για το όνομα που θα δοθεί στο μικρό αγόρι.

Η πρώτη φωτογραφία του μωρού 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ