Βασίλισσα Ελισάβετ | Η συναισθηματική παράδοση που φέτος θα αποφύγει

Η καθιερωμένη προσωπική παράδοση της βασίλισσας Ελισάβετ που τη φετινή χρονιά δεν θα πραγματοποιηθεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Φέτος, η βασίλισσα Ελισάβετ θα γιορτάσει τα 70 χρόνια βασιλείας της, με τους εορτασμούς του Πλατινένιου Ιωβηλαίου να λαμβάνουν χώρα αυτό το καλοκαίρι, ένα γεγονός που συνδέεται άρρηκτα με τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της.

Διαβάστε Επίσης

Η βασίλισσα Ελισάβετ ήταν μόλις 26 ετών όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του πατέρα της στις 6 Φεβρουαρίου και κατ 'επέκταση έπρεπε να αναλάβει τον βρετανικό θρόνο. Η ημερομηνία αυτή, λοιπόν, αποτελεί για την ίδια κομβική, αλλά και μία δυσάρεστη ανάμνηση καθώς αναγκάστηκε να αποχαιρετήσει για πάντα τον πολυαγαπημένο της πατέρα. 

βασίλισσα Ελισάβετ - Βασιλιάς Γεώργιος - πριγκίπισσα Μαργαρίτα
Η τότε πριγκίπισσα Ελισάβετ με τη μητέρα της βασίλισσα Ελισάβετ, τον πατέρα της, βασιλιά Γεώργιο ΣΤ' και την αδερφή της, πριγκίπισσα Μαργαρίτα.

Συνήθως, η μονάρχης του Ηνωμένου Βασιλείου για να τιμήσει τον Γεώργιο ΣΤ' ταξιδεύει στην κατοικία της στο Norfolk, στο Sandringham Estate, όπου ο πατέρας της άφησε την τελευταία της πνοή.  Δυστυχώς, φέτος εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού και του κινδύνου που ελλοχεύει, η βασίλισσα Ελισάβετ θα παραμείνει στο Κάστρο του Windsor, όπου πέρασε την περίοδο των Χριστουγέννων μαζί με τον πρίγκιπα Κάρολο και τη δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα.

Άλλωστε, το Κάστρο του Windsor τα τελευταία 2 χρόνια έχει μετατραπεί στην κύρια κατοικία της Ελισάβετ, αφού είναι πολύ κοντά στο Λονδίνο, έτσι ώστε τα μέλη της οικογένειάς της να μπορούν να την επισκέπτονται. 

Όπως προαναφέρθηκε, η φετινή ημέρα υπενθύμισης είναι πολύ σημαντική για την ίδια, αφού συμπληρώνονται 70 χρόνια από την ημέρα που ανακηρύχθηκε ανεπίσημα βασίλισσα και φυσικά από την ημερομηνία που έχασε τον πατέρα της. 

Πρόσφατα, αποκαλύφθηκε πως ανάμεσα στους εορτασμούς για τα 70 χρόνια βασιλείας της Ελισάβετ, θα διεξαχθεί ένας διαγωνισμός ώστε να αναδειχθεί ο νικητής που θα φτιάξει την πιο νόστιμη πουτίνγκα.

Διαβάστε Επίσης