X

Meghan Markle - πρίγκιπας Harry | Η σημαντική οικογενειακή εκδήλωση στην οποία ενδέχεται να απουσιάζουν

Ο λόγος που δεν επιστρέπει στον δούκα και τη δούκισσα του Sussex να παραβρεθούν μαζί με τη βασιλική οικογένεια.

Για τον πρίγκιπα Harry ο θάνατος του παππού του, πρίγκιπα Φιλίππου, ήταν ένα μεγάλο πλήγμα, καθώς ο δούκας του Sussex βρισκόταν μίλια μακριά με την οικογένειά του όταν το δυσάρεστο συνέβη. Παρ'όλ'αυτά, κατάφερε να παραβρεθεί για να τιμήσει τη μνήμη του συζύγου της βασίλισσας Ελισάβετ. Όπως εξηγούν οι πληροφορίες, ίσως στο μνημόσυνο που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή τον έναν χρόνο από τον θάνατό του, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ίσως δεν καταφέρουν να δώσουν το παρών. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Harry επιθυμεί να ταξιδέψει με την οικογένειά του στην Αγγλία, ώστε τα παιδιά του να γνωρίσουν τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, αλλά και τον τόπο καταγωγής του, κάτι που μέχρι τώρα είναι ανέφικτο.

Όπως είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, ο δούκας του Sussex βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη με τη βρετανική κυβέρνηση, προκειμένου να καταφέρει να εξασφαλίσει την απαραίτητη ασφάλεια για την οικογένειά του από τις Αρχές, όταν θα βρίσκονται στην Αγγλία. Μέχρι τώρα ο πρίγκιπας Harry έχει αιτηθεί να πληρώσει ο ίδιος το κόστος των υπηρεσιών, ώστε να μην επιβαρυνθεί ο λαός από την επίσκεψή τους, κάτι που απορρίφθηκε δύο φορές. 

Αν λοιπόν καταφέρει να λύσει το ζήτημα, είναι πολύ πιθανό οι Sussexes να παραβρεθούν την Άνοιξη του 2022 στην Αγγλία, παρουσιάζοντας στον κόσμο για πρώτη φορά την κόρη τους, Lilibet.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ίδιος ταξίδεψε στη γενέτειρά του το περασμένο καλοκαίρι στην εκδήλωση για τα 60α γενέθλια της μητέρας του και συνειδητοποίησε πως φεύγοντας από το event δεν είχε καμία προστασία. Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle στις ΗΠΑ έχουν τη δική τους ιδιωτική εταιρεία ασφάλειας, η οποία όμως δεν θα έχει καμία δικαιοδοσία στο βρετανικό έδαφος.

Αν δε βρεθεί μία λύση, το ίδιο θα ισχύσει και για την παρουσία τους στο Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ, το οποίο στην ουσία σηματοδοτεί τα 70 χρόνια βασιλείας της, μία τεράστια γιορτή που ετοιμάζεται εδώ και έναν χρόνο. Μάλιστα, πρόσφατα οι σχέσεις του ζευγαριού με τη βασιλική οικογένεια έχουν εξομαλυνθεί, αφού πληροφορίες θέλουν τον πρίγκιπα Κάρολο να προτείνει στον γιο του να μείνουν στο σπίτι του με την οικογένεια του, όταν επισκεφθούν την Αγγλία.

Διαβάστε Επίσης