Η Καμίλα ακύρωσε δημόσια εμφάνιση εξαιτίας των συμπτωμάτων του κορονοϊού που εξακολουθούν να την ταλαιπωρούν

Η δούκισσα της Κορνουάλης διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό έναν μήνα νωρίτερα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η Καμίλα Πάρκερ ανάρρωσε από τον κορονοϊό εδώ και αρκετές εβδομάδες, εξακολουθεί να αντιμετωπίζει συμπτώματα της ασθένειας που συνεχίζουν μέχρι σήμερα να την ταλαιπωρούν. 

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δούκισσα της Κορνουάλης αναγκάστηκε να ακυρώσει μία δημόσια εμφάνιση που θα πραγματοποιούσε στην περιοχή Τσέλτεναμ, όπου θα έδινε το παρών στις ιπποδρομίες Queen Mother Champion Steeple Chase για να προσφέρει το πρώτο βραβείο στον νικητή. 

Δυστυχώς, η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου δεν μπόρεσε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, δεδομένου του βήχα που επιμένει μετά τη νόσησή της. Όπως δήλωσε και η ίδια στο περιοδικό Hellο!, είναι πιθανό εκεί που μιλάει να την πιάσει κρίση βήχα, κάτι που δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο.

Η δούκισσα της Κορνουάλης διαγνώστηκε θετική στον κορονοϊό, τέσσερις ημέρες μετά τη νόσηση του πρίγκιπα Καρόλου, ο οποίος προσβλήθηκε από τον ιό για δεύτερη φορά. Μάλιστα, λίγες ημέρες αργότερα, η βασίλισσα Ελισάβετ εμφάνισε συμπτώματα κορονοϊού, με αποτέλεσμα να μην παραστεί σημαντικές εκδηλώσεις, τη στιγμή που ήδη είχε μπει σε καραντίνα στο Κάστρο του Windsor, που αποτελεί πλέον την κύρια κατοικία της. 

Η εκδήλωση Τσέλτεναμ ήταν η δεύτερη που η Καμίλα αναγκάστηκε να ακυρώσει μέσα στην εβδομάδα. Την προηγούμενη Δευτέρα, η δούκισσα της Κορνουάλης δεν παραβρέθηκε στο πλευρό του πρίγκιπα Καρόλου για τη συνάντηση με τους Ανώτατους Επιτρόπους και το προσωπικό της Κοινοπολιτείας. Παρ'όλ'αυτά, νωρίτερα η ίδια είχε εμφανιστεί μαζί με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, εξαιρουμένης της βασίλισσας Ελισάβετ, στη λειτουργία που έλαβε χώρα στο Αββαείο του Westminster. 

Διαβάστε Επίσης