8 μυστικά των γυναικών που μοιάζουν να μην κουράζονται ποτέ

Τι κάνουν οι γυναίκες που έχουν ενέργεια όλη μέρα και δεν φαίνεται να κουράζονται ποτέ;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχετε σίγουρα μία φίλη, ξαδέρφη ή γνωστή που ξυπνάει κάθε μέρα από τις 6 με πρωινή γυμναστική. Μετά από αυτό, αρχίζει να ετοιμάζει και πηγαίνει τα παιδιά στο σχολείο, δουλεύει 9 με 5, τρέχει στο σπίτι για να μαγειρέψει, συζητάει με τα παιδιά και το σύζυγο για την ημέρα τους και έχει χρόνο και να τσεκάρει τα μέιλ της, ακόμα και να γράψει στο προσωπικό της blog. Μάθετε κι εσείς πώς τα καταφέρνουν αυτές οι γυναίκες με την ενέργεια στα ύψη όλη την ημέρα.

Γυμνάζονται

Συνήθως, όταν νιώθετε νωθρή, η πρωινή συνεδρία spinning του γυμναστηρίου είναι η πρώτη που ακυρώνετε. Αλλά η άσκηση, ειδικά πρωί- πρωί, μπορεί πράγματι να ενισχύσει τα επίπεδα της ενέργειάς σας και να μειώσει το άγχος, που σας αλλάζει αμέσως τη διάθεση.

Βλέπουν βίντεο με γάτες

Η επιστήμη αναφέρει ότι, όταν σε πιάνει η απογευματινή νωθρότητα, παρακολουθώντας μόνο 3 λεπτά από ένα ξεκαρδιστικό βίντεο στο YouTube, μπορείτε να ξανακερδίσετε τη χαμένη ενέργεια και να ενισχύσεις τα επίπεδα παραγωγικότητάς σας. 

Επικεντρώνονται σε κάτι που προσμένουν για το μέλλον

Είτε πρόκειται για τις καλοκαιρινές διακοπές είτε για μία έξοδο την Παρασκευή, τα επίπεδα ενέργειάς σου αντιδρούν σε εμπειρίες(ακόμα και μικρές) για τις οποίες νιώθεις ενθουσιασμό. Σημείιώνετε καθημερινά τις ημέρες για τις οποίες ανυπομονείτε να έρθουν και φροντίστε να κοιτάζετε το "έπαθλό" σας στη διάρκεια μίας μεγάλης, κουραστικής εργασίας που έχετε να κάνετε.

Βγαίνουν

Ακόμα και αν πρόκειται για μία διαδρομή 2 λεπτών μέχρι το περίπτερο για ένα μπουκάλι αναψυκτικό. Μία αλλαγή σκηνικού και λίγος φρέσκος αέρας έχει μεγάλη σημασία και συμβάλλει στη μείωση των πιθανοτήτων να νιώσεις ότι η ενέργειά σας έχει εξαντληθεί.

Δίνουν προτεραιότητα στον προσωπικό τους χρόνο

Είτε πρόκειται για ένα χαλαρωτικό ντους που διαρκεί παραπάνω από το κανονικό είτε για 20 λεπτά για την ανάγνωση ενός βιβλίου, οι γυναίκες με υψηλή ενέργεια γνωρίζουν ότι το να κάνουν κάτι μόνο για τον εαυτό τους- και όχι για τα παιδιά, το σύζυγο ή το αφεντικό- είναι ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσουν μία "φυσική" ανάταση.

Ενυδατώνονται

Όταν πίνετε αρκετό νερό την ημέρα, τότε κερδίζετε περισσότερη ενέργεια από 5 κούπες καφέ, σύμφωνα με τους διατροφολόγους.

"Αποσυνδέονται"

Facebook, instagram, twitter, tik-tok, viber, e-mails και διάφορες άλλες "ενημερώσεις" σας κατακλύζουν κάθε λεπτό της καθημερινότητάς σας. Η υπερβολική και αδιάλειπτη τεχνολογία μπορεί να μειώσει τις αντοχές σας. Βάλτε ένα χρονόμετρο και θα ανακαλύψετε πόσα πράγματα μπορείτε να ολοκληρώσετε σε συγκεκριμένη ώρα, αγνοώντας απλά για λίγο το τηλέφωνό σας.

Προσποιούνται και λίγο

Τι και αν κάνατε έναν δεκάλεπτο, δυναμωτικό υπνάκο κάτω από το γραφείο σας κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού διαλείμματος; Κανένας δε χρειάζεται να το μάθει.

Πηγή: Shape.gr