Η Paulina Porizkova στα 55 της ανέβασε την πιο body positive φωτογραφία

Η bikini selfie του supermodel στο Instagram και τα σχόλια που δέχτηκε.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η 55χρονη Paulina Porizkova ανέβασε μία φωτογραφία της από τις διακοπές της στην Costa Rica, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να ποζάρει με το μαύρο bikini της πλάι σε έναν καταρράκτη.

Η Paulina Porizkova στα 55 της ανέβασε την πιο body positive φωτογραφία

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η body positive ανάρτησή της δέχτηκε τόσο θετικά όσο και αρνητικά σχόλια. "Γυμνασμένη και υπέροχη! Μπράβο σου που εκπροσωπείς τις γυναίκες άνω των 50!", έγραψε ένας από τους ακόλουθούς της. "Σε ευχαριστούμε που είσαι εδώ για εμάς που μεγαλώσαμε μαζί σου", σχολίασε ένας άλλος. Τα κακόβουλα σχόλια ωστόσο δεν έλειψαν, με πολλούς να την κατηγορούν πως έχει επεξεργαστεί τη φωτογραφία της με Photoshop. Σε όλους εκείνους απλά απάντησε πως είναι μια περήφανη γιαγιά και δεν χρησιμοποιεί Photoshop. 

Περί αυτοπεποίθησης σε κάθε ηλικία είχε μιλήσει και στη λεζάντα μιας makeup free selfies της που είχε ανεβάσει στο Instagram τον Ιανουάριο. "Θα γίνω 55 σύντομα", έγραψε. "Με μια πρώτη ματιά, σκέφτομαι- αηδία. Μοιάζω πολύ μεγάλη. Ο θρήνος δεν σε κάνει σίγουρα πιο όμορφη. Τα βλέφαρά μου έχουν ξεκινήσει να κάνουν σακούλες. Το χαλαρό δέρμα δίπλα στο στόμα μου εκτός από το ότι με κάνει να δείχνουν μεγαλύτερη, με κάνει να δείχνουν και πιο ξινή. Τα γκρίζα μαλλιά μου είναι εύκολο να φτιαχτούν, αν και, ειλικρινά, θα μου άρεσε να τα μακρύνω και να σταματήσω να τα βάφω. Τώρα, πώς μπορώ να βλέπω όλα αυτά -που θεωρούμε ελαττώματά- διαφορετικά, σαν αυτοπεποίθηση και ομορφιά της ώριμης ηλικίας αντί για κάτι που πρέπει να εξαφανιστεί;", συνέχισε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ